Presenteren van diensten of producten op een beurs of tentoonstelling is een interactieve vorm van communiceren met uw klant en potentiële klanten. Een stand is niet alleen plek waar gecommuniceerd wordt, een stand moet zelf ook communiceren. Producten en/of diensten moeten opvallend gepresenteerd worden, uw doelgroep mag niet zomaar aan uw stand voorbij lopen. Daarom is het belangrijk om uw stand en standontwerp op maat te laten maken door gespecialiseerde standbouwers.

Ferry Winkler is een bedrijf met jarenlange nationale en internationale ervaring op het gebied van standbouw en interieurbouw. Zou kennen wij de RAI Amsterdam, Jaarbeurs Utrecht, Messe Frankfurt en vele andere beurslocaties op ons duimpje. Doordat wij ontwerp, bouw en montage volledig in eigen beheer hebben, kunnen we op tijd en met optimale kwaliteit leveren.

Een vrijblijvend en informatief gesprek is de eerste stap op weg naar een succesvolle presentatie van uw product of onderneming, dus neem vandaag nog contact met ons op.