Ferry Winkler uit Diemen-Amsterdam beschouwt 'binnen bewegwijzering' (indoor routing) als het visitekaartje van uw onderneming. Een herkenbare, sterke visuele identiteit ontstaat door uw huisstijl consistent toe te passen in, tegen, op en om uw gebouw(en) en/of terrein(en). Denkt u hierbij aan naamborden, naamplaten, kliklijsten, roosterborden, entreeborden en portaalborden.

Deze dragers van ruimtelijke interne communicatie, ook wel 'binnen bewegwijzering' genoemd, moeten gezien worden. Ze dienen ter oriëntatie en aanduiding van te volgen routes en vertalen tevens de uitstraling van uw bedrijf op plaatsen waar die wezenlijk telt. Het implementeren van een perfect doorgevoerde binnen bewegwijzering is een specialisme dat uiteenlopende disciplines met elkaar verbindt.

Bewegwijzering begint al voordat uw bezoek binnen komt in uw gebouw. Bent u zichtbaar en herkenbaar? Is het duidelijk waar uw bezoek naartoe moet? Een goede routing is behalve zichtbaar en herkenbaar dus ook essentieel als onderdeel van de vindbaarheid van uw bedrijf. Ferry Winkler is al meer dan 35 jaar specialist op dit gebied.